Friday, October 29, 2010

Done! Simple Shabby Chic Picture Frame!

Jučer sam objavila post sa jednim radom 'u tijeku', a evo kako izgleda okvir nakon dorade! Kao što sam već spomenula u prošlom postu, nije ništa posebno, najjednostavniji shabby chic, no kako je to moj prvi shabby chic u uporabi, morala sam ga objaviti na blogu. :D

Na slici smo ja i brat na njegovoj maturalnoj večeri u veljači 2010., a njega sam ipak malo "sakrila" :D Šteta samo što mi se okvir ne slaže s ostatkom namještaja u stanu, ali baš me briga, meni se sviđa :D I da, mislim da bi bilo bolje da je crno-bijela slika, ali to ću već srediti :)

Boja je točnija na gornjoj slici, ova donja služi samo kao mali detalj. :)


English: Yesterday I posted some work in progress, it was this frame actually and here it is how it looks finished up! I know it's the most simple shabby chic ever but I like it this way. Also, since this is my first shabby chic which is actually useful, I decided to post about it. :)

You can se my and my brother on this photo, I covered his eyes haha :D It's such a shame that this frame sin't really the same style as the rest of my furniture, but I couldn't care less. I like it. Also, I think a b&w photo would be better, but I'll make one a bit later. :)

The color is more accurate on the photo above (it's not that creamy-yellow), the botom one is just a small detail. :)




Nadam se kako vam se okvir sviđa!

Hope you like it!

xoxo,
Vesna


3 comments:

Anonymous said...

Jako lijepo, elegantno i shabby!
Izgleda baš onako kako treba, bravo!!!

Lijep pozdrav i ugodan vikend.

Sandra Z said...

O-la-la! Divan, shabby okvir (kao što sam već rekla, ali budem ponovo, he-he). O da, c/b fotka bi bila mrak :))

Marina said...

Lipo! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...