Monday, January 24, 2011

Kozmetičke torbice! | Cosmetic bags!

Zapravo, ove torbice ne moraju nužno biti kozmetičke torbice, ali tako sam si ja to zamislila. No, mogu biti i npr. lijepe školske pernice ili bilo što drugo, a da u njih stane.. :)

There bags don't have to be cosmetic bags, they can be used for anything else which fits in, but I imagined them as cosmetic bags. :)

Ova torbica mi je definitivno favorit zbog dekor tkanine koja je totalno po mom guštu. Šteta što kod mene nema malo bolji izbor tih dekor tkanina.

This is my favorite cosmetic bag, I just love this fabric which is completely up my alley! Too bad there isn't better choice of such fabric. :(

Ova je napravljena od 2 vrste traper materijala. :)

This one was made out of 2 types of jeans fabric.

Ova torbica napravljena je od nekakvog malo svečanijeg materijala, ali nemam pojma koji je to materijal u pitanju. Sam po sebi je zagužvan i jako je efektan. iskoristila sam ga i za broševe (samo druga boja), vidjet ćete kako i to izgleda!

This bag was made with a bit fancier fabric, don't know which is it, but I love how it looks - wrinkled which makes it noticeable. I used it for my brooches as well, different colors, and I'll show you soon how that looks like!

I, kako vam se sviđaju moje dosadašnje rukotovorine? Znam da se slabo javljam ovdje, točnije, 2 mjeseca je prošlo od mojeg posljednjeg posta ali iskreno, nije da sam bila pretjerano aktivna. No, nadam se kako ću to postati ovij dana jer imam puno toga u planu! :)

So, how do you like my crafts so far? I know I haven't been around much, it has been 2 months since my lasst post, but I wasn't really active to be honest but I do have so many plans and I hope I'll post here frequently. :)

Vesna

3 comments:

Anonymous said...

Prekrasno izgledaju, sve pohvale!!!
Pusa i lijep pozdrav.

Sandra Z said...

Torbice su krasne. Naročito mi se sviđa ova zadnja ... što češ, kad volim sve što barem malo vuče na smeđe. Ništa se ne brini za "dugo izbivanje"
Samo ti polako smišljaj i radi, čekamo te :))

tina said...

torbice su predivne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...