Tuesday, April 12, 2011

Kupovanje tkanine online | Purchasing fabric online

Kao što sam već napisala u prošlom postu, otvorila sam nedavno trgovinu na etsyju (koja je nažalost još uvijek praznjikava :( ) i samim time sam krenula u istraživanje ponude, pogotovo nakon što sam shvatila kako se tamo mogu kupiti i materijali potrebni za izradu svega i svačega. Pozornost su mi privukli krasni uzorci tkanina pa sam se odvažila na svoju prvu kupovinu. 

Za prvu kupovinu, odabrala sam Minna's fabric trgovinu koja ima dosta povoljne cijene em tkanina em poštarine što je sigurno bio jedan od glavnih faktora zašto sam se odlučila upravo na tu trgovinu. :)

Uglavnom, nakon što sam kupila 3 tkanine, pošiljka je poslana nakon 2 dana, a u moj sandučić je stigla nakon 3 tjedna uredno zapakirana i zamotana. A na donjim slikama pogledajte što sam kupila!

English: As you know, I opened my shop on etsy (unfortunatelly, didn't fill it with many products but will do that soon) and then I realized I could purchase so many different stuff there - supply which I need to create my own stuff. Of course, I was immediately attracted to fabric stores so I decided to pick something different this time. 

I placed my first order with Minna's fabric store which has some interesting fabric motives, but the most important thing is - I like her price range when it comes to fabric and to shipping costs. :)

I decided to get 3 different fabric pieces and my order was shipped 2 days after I payed and it arrived 3 weeks later in decent packaging. Check out what I got below!

mješavina pamuka i lana / linen cotton blended fabric
 

vinil vodootporna tkanina / vinyl waterpoof fabric

Kako vam se čine ovi uzorci? / How do you like my picks? :)

Vesna

5 comments:

Anonymous said...

Uzorcu su mu prekrasni, jedva ćekam da vidim kakve ćeš ljepote od njih napraviti! Sigurna sam da će to biti nešto lijepo i zanimljivo.
Pusa:)

Sandra Z said...

Uzorci su fantastični! Stvarno. Odličan izbor za prvu kupovinu. Hvala ti puno na ovim informacijama o iskustvu kupovanja on-line. U fazi sam premišljanja, pa svaki info dobro dođe.
Jedva čekam vidjeti što češ napraviti od ovih tkanina :))
Lijep pozdrav.

Marina said...

Tkanine su presavršene, jedva čekam da vidim kako ćeš ih iskoristiti... baš bi trebala jednu "pernicu" za šminku, a ova zadnja mi se čini savršena za to... ;-))

eda said...

Uzorci su predobri, oduševljena sam ponudom, hvala ti na linku:))

Vesna said...

@Zondra Art - pa, nadam se da hoću! :)

@Sandra Z - Nadam se da će ti pomoći! Ako imaš pitanja - slobodno mi se ja vi na mail :9

@MArina - ova posljednja je baš onaj tip materijala kao što se inače koristi za kozmetičke torbice. :)

@eda - nema na čemu, i drugi put :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...